• Jazyková súťaž WocaBee - tím z našej školy v rámci okresu tretí, pokračuje ďalej

          • 10 tried pod vedením p. učiteliek A. Marčišákovej a p. uč. Stoklasovej súťaží v šampionáze WocaBee. V okresnom kole súťažilo spolu 50 tried. Štvrtáci pod vedením p. uč. Stoklasovej v ňom získali bronz a v týchto dňoch na krajskom kole súťažia o postup do celoslovenského kola. Blahoželáme a držíme palce.

          • Súťažíme v jazykoch s WocaBee

          • Naša škola sa zapojila do piateho ročníka inovatívnej súťaže pre školy s názvom Jazykový WocaBee šampionát. Súťaž prebieha pod záštitou Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR a súťaží sa online v aplikácii na učenie slovíčok - WocaBee. Žiaci sa v aplikácii učia novú slovnú zásobu vrátane výslovnosti moderným a veľmi efektívnym spôsobom.

            V súťaži sa hodnotí usilovnosť žiakov v učení cudzích jazykov, meraná počtom bodov získaných za precvičovanie slovíčok. Čím viac žiaci precvičujú, tým viac bodov (za správne odpovede) získajú a viac sa aj naučia. Každá trieda súťaží ako tím, takže v jazykoch sa zlepšujú skutočne všetci žiaci a slovíčka sa naučia vrátane správnej výslovnosti.

            Aplikácia navyše pracuje s každým žiakom individuálne za pomoci umelej inteligencie a žiaci si ju môžu spustiť na mobile, tablete či počítači. Triedy aktuálne súťažia v okresnom kole šampionátu, v ktorom môžu získať zaujímavé ceny nielen pre seba, ale aj pre vyučujúcich a pre našu školu.

            Súťažíme aj o príspevok na modernizáciu škôl v hodnote 6 000 €. Všetky informácie o súťaži, ako aj jej priebežné výsledky sú k dispozícii na: www.wocabee.app/sutaz

            Tou najdôležitejšou výhrou však bude zlepšenie jazykových vedomostí našich žiakov a ich motivácia k učeniu jazykov, ktoré sú v dnešnej dobe mimoriadne dôležité.

            Sme veľmi radi, že naša škola dáva priestor moderným technológiám a môžeme učiť cudzie jazyky inovatívnym spôsobom, ktorý žiakov baví a prináša im skutočné výsledky! Držíme im v súťaži palce!